خبر فوری
تسلیت رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین «حسینعلی نیری» فرصت مجدد ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی از ۱۷ فروردین آغاز نام‌نویسی آزمون مدارس سمپاد از فردا ثبت بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور طی ۲۰ روز اخیر پاسخگویی به نیاز درمانی بیش از ۹۲‌ هزار مراجعه کننده در نوروز/ واکسیناسیون حجاج در ایام تعطیل ادامه دارد تشدید برخورد با تخلفات حادثه‌ساز در روز طبیعت ۷۴۷ نفر در تصادفات ۱۸ روز گذشته جان باخته‌اند موزه هفت‌چنار و ۲ شهربازی منطقه ۱۰ برای معلولان رایگان شد اهدای خون مشاور عالی وزیر بهداشت در مرکز جامع انتقال خون وصال شیرازی تصادف مرگبار در سیستان و بلوچستان؛ ۴ نفر فوت و ۲ نفر مجروح شدند اسباب‌کشی در ایام نوروز فقط با هماهنگی پلیس امکان‌پذیر است بازدید وزیر بهداشت از ۵ بیمارستان در تهران و شهرری تمهیدات ترافیکی پلیس راهور در دومین شب از لیالی قدر بهره‌مندی بیش از یک میلیون نفر از خدمات نوروزی هلال‌احمر نمایش قدرت ایران، چین و روسیه خار چشم آمریکا و صهیونیست‌ها
۱۸:۴۷ - ۰۱ مهر ۱۴۰۱
تعداد‌بازدید‌: ۳۹۳

طبق گفته ایلان ماسک قطب جنوب، آسیا و آفریقا به سرویس پهنای باند ماهواره ای اسپیس ایکس متصل می شوند.

به گزارش خبرآنلاین، با اضافه شدن ایستگاه مک مردو در قطب جنوب، اسپیس ایکس می گوید که سرویس اینترنت پهنای باند استارلینک مبتنی بر مدار آن اکنون به تمام هفت قاره می رسد.

براساس اعلام شرکت سازنده، سیستم اینترنت ماهواره‌ای اسپیس ایکس قادر است سرعت اینترنت ۱۵۰ مگابیت بر ثانیه را به صورت تئوری به هر نقطه از کره زمین برساند. تلفن های همراه در مناطق دورافتاده تا سال آینده به ماهواره های اسپیس ایکس متصل می شوند.

قابل توجه است که اینترنت ماهواره استارلینگ در بزرگترین کشور روی زمین، روسیه، فعال نشده است. اسپیس ایکس در اوایل سال جاری، اندکی پس از حمله روسیه، استارلینک را در اوکراین فعال کرد. هزاران گیرنده استارلینک نیز به اوکراین فرستاده شده اند تا مناطق جنگ زده را متصل نگه دارند. ماسک همچنین گزارش داده است که استارلینک موفق شده است در برابر تلاش‌های روسیه برای مسدود کردن آن مقاومت کند.

در حال حاضر بیش از ۳۰۰۰ ماهواره استارلینک در مدار هستند و اسپیس ایکس به اضافه کردن حداقل هزار ماهواره دیگر تحت مجوز فعلی کمیسیون ارتباطات فدرال ایالات متحده ادامه خواهد داد. این شرکت ابراز تمایل کرده است که این ابر صورت فلکی را به ۵۰۰۰۰ ماهواره افزایش دهد.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: